MBTI stap I

MBTI stap II

MBTI

Als gekwalificeerd MBTI professional bied ik de mogelijkheid om MBTI I en II binnen een coachtraject toe te passen. De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt persoonlijkheidstypes in kaart en creëert een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. Het biedt een constructief en flexibel kader voor het begrijpen van individuele verschillen en sterke punten.


MBTI typetabel

Het doel van MBTI is:

  • Het verkrijgen van zelfinzicht
  • Vaststellen wat uw voorkeuren zijn (energie, waarnemen, beslissen en gedrag)
  • Leren ervaren en waarderen van verschillen tussen personen
  • Begrijpen hoe verschillende MBTI types constructief kunnen samenwerken 


MBTI is een krachtig, veelzijdig persoonlijkheidsinstrument dat diepgaand inzicht biedt in persoonlijke beweegredenen en interactie in een groep. Het biedt een constructief, flexibel kader dat toegepast kan worden voor diverse vraagstukken op het gebied van menselijke interactie en persoonlijke ontwikkeling.

Het MBTI-profiel laat zien hoe een individu omgaat met de wereld om zich heen en geeft inzicht in zijn/haar motivatie en de motivatie van anderen. Dit biedt een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei, wat ten grondslag ligt van een betere persoonlijke effectiviteit.

MBTI wordt ingezet voor persoonlijke en zakelijke vraagstukken, zowel voor individuen als teams.

De verworven inzichten bieden input voor de aanpak van een schat aan onderwerpen en kunnen zowel professioneel als privé toegepast worden.

Zie ook de Workshop MBTI

Meer weten wat MBTI voor jou kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op.