Het benutten van kwaliteiten en talenten staat centraal in al mijn contacten met mensen. Dit geldt zowel voor mijn persoonlijke als professionele leven. Ik richt mij op de mens als individu en op de mens in teamverband, beiden fascineren mij.

Met een ruime ervaring als coach en teamleider binnen de zorg komen bij D en K Coaching en Advies mijn ervaring en ambitie samen en kan ik als zelfstandige doen wat ik het liefste doe; mij vanuit mijn natuurlijke drijfveer professioneel inspannen om mensen in hun kracht te zetten.

Door mijn achtergrond binnen de zorg aan mensen met een beperking richt ik mij vanzelfsprekend op zorgorganisaties.

Echter is coaching universeel en niet sector gebonden. Ik zet mijn expertise dan ook in binnen andere sectoren, zoals onderwijs, overheid en zakelijke dienstverlening.

Mijn manier van werken laat zich kenmerken door de volgende woorden: integer, betrokken, onbevooroordeeld, objectief, doelgericht en analytisch.


Mijn visie

Jij bent zèlf de sleutel tot de verandering die je wilt. Je bereikt je doelen en ontwikkelwensen alleen door hiervoor eigen verantwoordelijkheid en regie te nemen. Dit zegt niet dat je hier alleen voor staat. Juist niet!

Ik geef je inzicht, laat je bewust worden hoe je denkt en handelt, ben soms confronterend en houd je een spiegel voor op basis van wat ik hoor en zie. Ik daag je uit, maar altijd relativerend en met beide benen op de grond.
 ‘All the tendencies present in the outer world are to be found in the world of our body. If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change. As a man changes his own nature, so does the attitude of the world change towards him. This is the divine mystery supreme.
A wonderful thing it is and the source of our happiness. We need not wait to see what others do.’

Mahatma Gandhi (1869-1948)